Blijf fit tijdens de zomerstop!

Deze actie is afgelopen. Houd onze site in te gaten voor toekomstige acties!

Sluit een drie maanden abonnement af 

Zo kun je lekker door blijven sporten tijdens de zomerstop en ga je straks weer fit het nieuwe seizoen in.

Lid worden

 

Waarom sporten bij Fitnessclub Nederland?

Blijf fit tijdens de zomerstop!

De zomer maakt zijn aantreden. Voor veel teamsporten betekent dit dat het bijna tijd is voor de zomerstop. Even een paar weken of zelfs maanden pauze van jouw sport. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je helemaal niet meer kunt sporten! 

Wil jij in beweging blijven nu het teamsportseizoen afloopt? Dan is ons drie maanden abonnement een goede keuze voor jou. Met dit abonnement kun je de zomerstop overbruggen. Zo blijf je ondanks de pauze lekker fit en start je straks vol energie weer aan het nieuwe seizoen!

Sluit direct een abonnement af via onze website of kom langs op de club. 

Lid worden

Al lid? Ontvang 50 fitpoints als jouw vriend of vriendin zich aanmeldt!

Zo kun je gezellig samen sporten, voor meer motivatie en hulp!

Hoe werkt het? Laat je vriend of vriendin zich aanmelden als lid via onderstaande link en geef bij jouw fitnesscoach aan dat jij hem/haar hebt aangebracht als lid!

Meer informatie over fitpoints

Lid worden

Website Afbeelding 2

Sporttips

Fitness 2

Tips voor beginners in de sportschool

Ga jij binnenkort voor het eerst naar de sportschool? Of ben je net begonnen? Dat kan even wennen zijn, omringd door onbekende apparaten en ervaren sporters. Maar maak je geen zorgen, iedereen is ooit ergens begonnen. Deze tips helpen voor een goede start!

Lees de blog

Fitnessclub Monnickendam Kracht 3

Tips om je motivatie hoog te houden

Het kan soms moeilijk zijn om je motivatie hoog te houden tijdens het sporten, vooral als je al een tijd aan het trainen bent. In deze blog geven wij jou enkele tips om gemotiveerd te blijven.

Lees de blog

Fitnessclub Schagen Groepsles6

Welke voordelen hebben groepslessen?

Bij Fitnessclub Nederland bieden wij naast individuele fitnessprogramma’s ook veel verschillende groepslessen aan. Maar welke voordelen brengt een groepsles nou met zich mee? Dat leggen wij je in deze blog uit.

Lees de blog

Actievoorwaarden:

  • Het lidmaatschap geldt voor een periode van 3 maanden. Hierna wordt er automatisch stilzwijgend verlengd. Je kunt vanaf dan maandelijks opzeggen als je weer van je abonnement af wilt zien.
  • Bij deze actie gelden eenmalige inschrijfkosten van € 25,-